Om Diamantgruppen

30 års solid erfaring og stadig appetit på udvikling

Med mere end 30 år på bagen har Diamantgruppen for længst etableret sig som en førende aktør inden for branchen. Virksomheden blev grundlagt af Kaj Nielsen for over tre årtier siden og blev ført med en dedikation til kvalitet og professionalisme. I februar 2024 valgte Kaj Nielsen fortjent at gå på pension efter mange års dedikeret indsats.

Otte måneder før Kajs pensionering blev virksomheden solgt til Thomas Kingo Karlsen, ejeren af JM Dansk Betonboring. Det førte til en sammenlægning af de to virksomheder, hvilket styrkede vores position på markedet. Dette skifte var en naturlig udvikling, da de to virksomheder havde arbejdet tæt sammen i årevis og delte mange værdier og visioner, bl.a. en stærk tradition for kvalitet og service.

I dag består Diamantgruppen af mellem 25 og 30 medarbejdere, hvoraf mange har en imponerende baggrund inden for branchen med mere end 30 års erfaring. Vi værdsætter den store mængde erfaring og ekspertise, som vores medarbejdere bringer med sig, og vi opmuntrer til vidensdeling og kontinuerlig faglig udvikling. Vi prioriterer løbende kompetenceudvikling og investerer i det nyeste udstyr for at sikre vores kunder den bedst mulige service og for at forblive i front i branchen.

Diamantgruppen - Altid en montør i nærheden